Ponuda

Kod nas

vas očekuje…

Kapije salaša su otvorene tokom cele godine. Prostrano dvorište prima 80 gostiju a kapacitet zatvorenog prostora je 35 ljudi. Služi se gurmanska hrana i tradicionalni vojvođanski specijaliteti koje pripremaju vredne salašarske domaćice. Za goste je obezbeđen i parking.

Salaš je opremljen Internet bežičnom mrežom kao i opremom za držanje prezentacija i nudi mogućnost za održavanje poslovnih sastanaka zatvorenog tipa, team building programe i razne edukativne seminare i radionice.

Dečji programi

Posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim gostima. Naše aktivnosti usmerene su na oživljavanje i promociju škola u prirodi i pružanje šanse deci iz grada da se upoznaju sa seoskim načinom života. Salaš je pogodan za nastavu u prirodi, kao i za ekološke, kulturne i zabavne aktivnosti za decu. Za decu se organizuje i škola jahanja, a mogu i da uživaju i na igralištu izgrađenom od prirodnih materijala.

 

 

Lovci
Česti gosti su nam i lovci. Srbobranski atar je bogat srnećom divljači, fazanom, zecom i prepelicom. Ljubitelji lova se rado vraćaju u ovaj slikoviti ambijent vojvođanske ravnice.

Pored odmora moguće je aktivno bavljenje nekim od lakših seoskih poslova ili pomaganje u poljoprivrednim radovima jer se oko salaša nalazi 15 jutara zemlje koja pripadaju domaćinu. U dogovoru sa domaćinima mogu se organizovati raznovrsne aktivnosti: briga o domaćim životinjama, jahanje konja i magaraca, vožnja kočijom sa konjskom zapregom, priprema domaćih specijaliteta…

Karin salaš očarava svoje goste izgledom, sadržajem i lepotom i ostavlja dug trag u srcu posetilaca!